Osta taidetta

Valokuvataiteilijoiden myyntikokoelma verkossa avautuu marraskuun lopussa!

Myyntikokoelmassa tullaan esittelemään valokuvataiteen sisältöjä, tekijöitä ja tekniikoita monipuolisesti ja yleisöystävällisesti.

Ensimmäinen myyntikokoelma julkaistaan verkossa loppuvuodesta ja tarkoituksena on kuratoida jatkossa 2-3 teoskokonaisuutta vuosittain. Kuhunkin teemalliseen kokoelmaan valitaan 10-20 teosta noin viideltä taiteilijalta. Kuratoinnissa hyödynnetään liiton henkilökunnan ja hallituksen osaamista sekä ulkopuolisia kuraattoreita. Tavoitteena on eri kokoelmissa esitellä laajasti liiton monipuolista jäsenistöä. Digitaalisen myyntikokoelman etu on, että teosten ei tarvitse olla valmiiksi vedostettuja, vaan ne voidaan tuottaa vasta kun teokselle on löytynyt ostaja.

Valokuvagalleria Hippolyten näyttelyissä teokset ovat myynnissä
Hippolytessä järjestetään vuoden aikana noin 10-12 näyttelyä, joiden teokset ovat myynnissä. Näyttelyn teosluettelosta näet teostiedot, myös teoksen hinnan.

HUOM! Valokuvataiteilijoiden liitto välittää jäsentensä teoksia muutenkin kuin näyttelyiden kautta. Voimme auttaa sinua löytämään etsimäsi teoksen.

Kiinnostavan teoksen löydyttyä:

  1. Tarkasta saatavuus. Punainen tarra tarkoittaa myytyä teosta, vihreä varattua teosta. Huomaa, että valokuvaa vedostetaan yleensä useampi kappale.
  2. Nappaa henkilökuntaa hihasta. Kerro, mistä teoksesta olet kiinnostunut. Henkilökunta voi auttaa, vaikka et olisi ostopäätöstä vielä tehnyt. Henkilökunnalla voi olla myös lisätietoa teoksesta.
  3. Kun olet päättänyt ostaa teoksen, kirjoitamme kanssasi ostosopimuksen. Teoksen voi maksaa saman tien tai myöhemmin laskulla.
  4. Maksetun teoksen voi noutaa näyttelyn päätyttyä.