Vuoden valokuvataidekirja 2021 -kilpailun haku on auki!

Haku Vuoden valokuvataidekirja 2021 -kilpailuun on nyt auki.  Viidettä kertaa jaettava palkinto myönnetään suomalaiselle tai Suomessa asuvalle valokuvataiteilijalle vuonna 2021 ilmestyneestä valokuvataidekirjasta. Haku päättyy 31.1. ja voittaja julkistetaan huhtikuussa 2022.

Vuoden valokuvataidekirja -palkinnon jakavat vuosittain Suomen valokuvataiteen museo ja Valokuvataitelijoiden liitto.  Palkinto myönnetään ansiokkaan valokuvataidekirjan tekijälle ja sen suuruus on 2000 euroa.

Palkinto nostaa kirjan esiin valokuvataiteen muotona ja itsenäisenä taideteoksena. Päämääränä on kannustaa korkeatasoisten valokuvataidekirjojen tekijöitä sekä herättää yleistä kiinnostusta valokuvataidekirjoja kohtaan.

Lue lisää ja osallistu 31.1.2022 mennessä

Kirjoja. Vuoden 2020 -valokuvataidekirjakilpailun finalistit.

Vuoden valokuvataidekirja 2020 -finalistit. Kuva: Minna Kurjenluoma