Supermarket 2012

SUPERMARKET 2012, 17.–19.2.2012

Kulturhuset, Sergels torg 3, Tukholma

www.supermarketartfair.com

Valokuvagalleria Hippolyte osallistuu Tukholmassa kansainväliseen Supermarket-teosvälitystilaisuuteen. Supermarket 2012 -messuilla Hippolyte esittelee makupaloja Petri Anttosen ja Ann-Marie LeQuesnen näyttelyistä 30.3.–29.4.2012 Hippolytessä. Samalla Valokuvagalleria Hippolyte myös promotoi Helsinki Photography Biennial -tapahtumaa, joka pidetään Helsingissä 1.3.–30.4.2012.

Petri Anttosen (Helsinki) valokuvissa vuorottelee kaksi aihetta: kaupunkijohtoinen suunnittelu ja ihmisen elämä. Hänen menetelmänsä on lentikulaarinen valokuva. Vaikka kolmiulotteisen valokuvan voidaan katsoa olevan yhtä fiktiivinen kuin kaksiulotteisen, stereoskooppisen kuvan näkeminen vangitsee katsojan kerta kerran jälkeen.

Ann-Marie LeQuesnen (Lontoo) Kadunylitysfanfaari on kansainvälinen projekti, joka muuttaa arkipäiväisen tapahtuman juhlalliseksi. LeQuesne on pyytänyt eri maissa liikennevalojen vieressä seisovia muusikoita jäljittelemään instrumenteillaan valojen digitaalisia ääniopastuksia.