TEOS 2024-teosvälitystapahtuma

Kuvanveiston, taidegrafiikan ja valokuvataiteen myyntitapahtuma Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa 11.–19.5.2024

Suomen TaidegraafikotSuomen Kuvanveistäjäliitto ja Valokuvataiteilijoiden liitto järjestävät ensimmäistä kertaa yhdessä mittavan nykytaiteen teosvälitystapahtuman. Toukokuussa Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa toteutettava TEOS 2024-tapahtuma tarjoaa yleisölle ainutlaatuisen mahdollisuuden nähdä ja hankkia korkeatasoista nykytaidetta Suomessa asuvilta ja työskenteleviltä taiteilijoilta. Suurin osa teoksista on lisäksi ostettavissa tapahtuman verkkokaupasta.

Tapahtumaan osallistuu tänä vuonna ennätysmäärä 370 ammattitaiteilijaa eri puolilta Suomea. Mukana on alansa konkareita sekä tapahtumaan ensimmäistä kertaa osallistuvia järjestävien taiteilijayhdistysten jäseniä. Myynnissä on yli 2300 teosta, jotka edustavat monipuolisesti kuvanveiston, taidegrafiikan ja valokuvataiteen eri muotoja.

Ostamansa teoksen saa tapahtumasta heti mukaan ja maksaa voi myös osamaksulla. Vaihtoehtoisesti teoksiin voi tutustua myös omalta kotisohvalta verkkokaupan kautta.

TEOS 2024 on kaikille avoin: pääsy Kaapelitehtaan Merikaapelihalliin on ilmainen ja avoin kaikille. Tapahtuman henkilökunta opastaa mielellään teosten hankintaan liittyen ja vastaa mahdollisiin kysymyksiin.

TEOS 2024
11.–19.5.2024
Merikaapelihalli, Kaapelitehdas
Sisäänkäynti Lasipihan ja C-aulan kautta
Kaapeliaukio 3, 00180 Helsinki

Avoinna
ma-su 11–18

VAPAA PÄÄSY

TEOS-verkkokauppa
11.–30.5.2024
teosvalitys.fi


Kuva: Matteo Parrotto