Yrjönkatu 8-10

Valokuvataiteilijoiden Liiton ylläpitämä Valokuvagalleria Hippolyte muutti heinäkuussa 2012 uuteen osoitteeseen Helsingissä. Hippolyten uudet tilat sijaitsevat osoitteessa Yrjönkatu 8–10, jossa ovat aikaisemmin toimineet muun muassa elokuvateatterit Edison ja Diana. Tila remontoitiin ja muunnettiin sen historiaa kunnioittaen näyttelytilaksi, joka soveltuu niin valokuvan kuin muunkin nykytaiteen esittämiselle. Uuden tilan avajaisnäyttelynä oli Karoliina Paatoksen The American Cowboy.

Galleriatila jakautuu  kahteen tilaan: suureen näyttelytilaan, Valokuvagalleria Hippolyteen (n. 72 ) sekä pieneen näyttelytilaan, Hippolyte Studioon (n. 13 ). Suuri näyttelytila sijoittuu entiseen elokuvasaliin, joka on  kuutisen metriä korkea yhtenäinen tila. Entisen parvikatsomon alle erilliseksi tilakseen jaettu Hippolyte Studio on matalampaa tilaa (n. 2,7 m). Kummassakaan näyttelytilassa ei ole ikkunoita.