Haussa näyttelyaikoja Valokuvagalleria Hippolytessä keväällä 2014, näyttelyvalintaan osallistuu kuraattori Dovilė Tumpytė (Liettua)

Valokuvataiteilijoiden Liiton ylläpitämä galleria on toiminut nyt heinäkuusta 2012 alkaen uusissa tiloissaan Yrjönkatu 8-10:n sisäpihalla, Helsingissä. Aiemmin mm. Edison ja Diana -elokuvateattereina tunnettu tila on muuntunut näyttelytilaksi, joka soveltuu niin valokuvan kuin muunkin nykytaiteen esittämiselle. Hippolyte jakautuu kahteen eri tilaan – suureen näyttelytilaan, Valokuvagalleria Hippolyteen (n. 72 m2) sekä pieneen näyttelytilaan Hippolyte Studioon (n. 13 m2). Kumpikin tila soveltuu monenlaisten näyttelykokonaisuuksien esittämiseen. Molemmat haut ovat avoinna kaikille taiteilijoille ja nykytaiteen eri muodoille.

Näyttelyaikoja Valokuvagalleria Hippolytessä keväällä 2014 on haussa 30.4.2013 saakka.
Suureen näyttelytilaan haetaan nyt näyttelyitä ajalle tammi-heinäkuu 2014, jolloin  tarjolla on kuusi vapaata näyttelyaikaa. Haun yhteydessä Hippolyten näyttelytyöryhmä kutsuu vierailevan asiantuntijan osallistumaan näyttelyvalintoihin. Tällä halutaan avata valintaprosessia uusille keskusteluille ja näkökulmille.

Näyttelyiden valintaan osallistuu tässä haussa kuraattori Dovilė Tumpytė Liettuasta.
Lue lisää Dovilė Tumpytėsta HIAP:n verkkosivuilta (englanniksi)

 
Hakuaika päättyy ti 30.4.2013:
– Viimeisen hakupäivän postileima riittää Suomesta Priority-luokassa lähetetyissä hakemuksissa. Muualta lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä viimeiseen hakupäivään mennessä.
– Toimittaessasi hakemuksesi henkilökuhtaisesti ota huomioon gallerian aukioloajat: ti–pe 12–17, la–su 12-16. Galleria sijaitsee sisäpihalla, jonne ei muina aikoina ole käyntiä. Galleria on suljettu 29.–30.4.2013.
– Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Hakulomake ja tarkemmat hakuohjeet

Hippolyte_yrjonkatu

Lisätietoja:
Petronella Grönroos, näyttelykoordinaattori, Valokuvagalleria Hippolyte
+358 9 612 33 44, petronella.gronroos@hippolyte.fi