Haussa näyttelyaikoja Hippolyte Studioon syksyksi 2014

Valokuvagalleria Hippolyten pienemmässä näyttelytilassa, Hippolyte Studiossa, on tarjolla kolme näyttelyaikaa: syys-, loka- ja marraskuussa 2014. Haku tälle ajalle päättyy maanantaina 31.3.2014.

Entisen parvikatsomon alle erilliseksi tilakseen seinillä jaettu Hippolyte Studio on kooltaan noin 13 m2 ja korkeudeltaan noin 2,7 m. Näyttelytilassa ei ole ikkunoita. Tilan vuokra neljän viikon jaksosta on 660 €.

Galleria tarjoaa vuokraa vastaan tilan, sen valvonnan ja valaisun sekä tavanomaiset ripustustarvikkeet. Mahdolliset laitevuokrat jäävät taiteilijan itsensä kustannettavaksi. Mikäli esillä oleviin teoksiin sisältyy ääntä, se on studiotilassa ohjattava kuulokkeisiin. Studiotilan tapahtumista tiedotetaan pääsääntöisesti sähköisesti.

Kun haet näyttelyaikaa, liitä mukaan kuvaus suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta ja sitä mahdollisimman hyvin tukevat kuvanäytteet sekä ansioluettelo. Mikäli näyttelyehdotuksesi sisältää liikkuvaa kuvaa, toivotaan siitä näyte tai koko teos hakemuksen liitteeksi esim. DVD-levyllä. Ensisijaisesti toivomme kuitenkin, että videot olisivat katseltavissa jonkin internet-palvelun kautta (esim. Vimeo, Youtube), johon hakemuksesta löytyy linkki. Mukaan voi liittää kohtuullisesti myös muuta hakemusta tukevaa kuvamateriaalia ja katalogeja.

Liitä hakemukseesi myös teostiedot, joista käy ilmi mahdollisuuksien mukaan suunnitteilla olevien teosten nimet, valmistumisvuodet, mitat, tekotapa ym. näyttelykokonaisuuden hahmottamista tukevia tietoja. Hakemusmateriaali palautetaan.

Haku päättyy 31.03.2014. Viimeisen hakupäivän postileima riittää.

Studiotilan hakemukset toimitetaan osoitteeseen:

Valokuvagalleria Hippolyte
”Hippolyte Studio”
Yrjönkatu 8-10 (sisäpiha)
00120 Helsinki

Toimittaessasi hakemuksesi henkilökohtaisesti ota huomioon gallerian aukioloajat: ti–pe 12–17, la–su 12-16. Huomioithan, että galleria on suljettu maanantaisin sekä ripustuksen ajaksi 24.–26.3.2014.

 

Katso pohjapiirros ja lue tarkemmat ohjeet osoitteessa
https://www.hippolyte.fi/nayttelyhaku/