Tarjoamme työkokeilupaikkaa

Valokuvataiteilijoiden Liitossa on tarjolla työkokeilupaikka marraskuusta 2014 alkaen. Paikka on suunnattu työnhakijoille, joilla on oikeus TE-toimiston tukemaan työkokeiluun tai muuhun tuettuun harjoitteluun.

Työkokeilija toimii ensi sijassa Valokuvagalleria Hippolyten assistenttina sekä hoitaa soveltuvilta osin myös liiton jäsenpalveluja. Tehtävään liittyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputyötä, josta sovitaan erikseen.

Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi taidehistorioitsijoille, taidekasvattajille ja kulttuurituottajille. Työssä tarvitaan hyviä yhteistyö- ja asiakaspalvelutaitoja sekä erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tehtävässä on etua Word Press -julkaisualustan, taitto- ja kuvankäsittelyohjelmien ja sosiaalisen median käyttökokemuksesta sekä hyvästä ruotsin ja englannin kielen taidosta. Erityisesti arvostamme nykytaiteen tuntemusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Alla Räisänen, ti-pe klo 10.00–15.00, p. 040 591 0770, alla.raisanen [at] hippolyte.fi