Hippolyte Studion syksyn 2015 hakuajat

Syyskaudelle 2015 on haettavissa kaksi näyttelyaikaa:

1) elokuu 7.–30.8.2015
2) syyskuu 4.–27.9.2015

Näyttelyaika on pääsääntöisesti neljä viikkoa ja näyttelymaksu 660 euroa. Näyttelyaikaan sisältyvät myös ripustus-, purku- ja 
avajaispäivät.

HAKUOHJE

Vapaamuotoisessa hakemuksessa tulee olla:

1) kuvaus suunnitellusta näyttelykokonaisuudesta
2) sitä mahdollisimman hyvin tukevat kuvanäytteet sekä
3) ansioluettelo.

Jos näyttelyehdotuksesi sisältää liikkuvaa kuvaa, siitä toivotaan näytteeksi otos tai koko teos. Ensisijaisesti kuitenkin toivomme, että videot olisivat katseltavissa jonkin internet-palvelun kautta (esim. Vimeo, Youtube), johon on hakemuksessa linkki.

Liitä hakemukseesi myös teostiedot, joista käy ilmi mahdollisuuksien mukaan suunnitteilla olevien teosten nimet, valmistumisvuodet, mitat, tekotapa ym. näyttelykokonaisuuden hahmottamista tukevaa tietoa.

Toimita vapaamuotoinen hakemuksesi mieluiten yhtenä pdf-tiedostona viimeistään tiistaina 31.3.2015 osoitteeseen info@hippolyte.fi. Tiedoston enimmäiskoko on 5 MB. Merkitse viestin otsikkokenttään ”Hippolyte Studio, syksy 2015”.

Postitse hakemuksia voi toimittaa osoitteeseen:

”Hippolyte Studio”
Valokuvagalleria Hippolyte
Yrjönkatu 8–10 sisäpiha, 00120 HELSINKI

Suomesta Priority-luokassa lähetetty hakemus on toimitettu ajoissa, jos postileima osoittaa, että kirje on jätetty kuljetettavaksi viimeistään viimeisenä hakupäivänä. Muualta lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä viimeiseen hakupäivään mennessä. Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja näyttelyhauista:
Näyttelykoordinaattori Petronella Grönroos
050 379 9036, petronella.gronroos[a]hippolyte.fi