Liiton toiminnanjohtajaksi Timo Parkkonen

Parkkonen_Timo_vaaka Kuva Ida PimenoffValokuvataiteilijoiden liiton toiminnanjohtajaksi on valittu filosofian maisteri Timo Parkkonen.

Parkkonen on tehnyt koko uransa taiteen ja kulttuurin sektorilla. Hän on työskennellyt mm. Helsingin Taiteilijaseuran sekä Lasten ja nuorten taidekeskuksen säätiön toiminnanjohtajana. Parkkonen siirtyy Valokuvataiteilijoiden liittoon Susanna Leinonen Companyn toiminnanjohtajan paikalta ja aloittaa tehtävässään 1. kesäkuuta 2015.

– Valokuvataiteilijoiden liitto näyttäytyy minulle jo nyt aktiivisena, kehittämishaluisena ja nykyaikaisena järjestönä. Sellaiseen on todella mukava lähteä mukaan, Parkkonen toteaa.

Valokuvataiteilijoiden liitto on valtakunnallinen etujärjestö, joka pyrkii vahvistamaan valokuvataiteilijoiden yhteiskunnallista asemaa ja arvostusta Suomessa. Se ylläpitää Valokuvagalleria Hippolyteä sekä järjestää erilaisia valokuvataidetapahtumia ja -festivaaleja. Vuoden 2015 alussa liitossa oli runsaat 400 jäsentä.