Kansainvälinen Art Fair Suomi 15 Kaapelitehtaalla 18.–20.9.2015

afs15_pallo

Valokuvataiteiljoiden liiton ja MUU ry:n järjestämä kansainvälinen nykytaidetapahtuma ART FAIR SUOMI 15 järjestetään 18.–20.9.2015 Kaapelitehtaalla Helsingissä. Tapahtuma on tänä vuonna suurempi kuin koskaan aiemmin.

AFS15 tarjoaa kaiken kaikkiaan huikeat 4 600 neliömetriä näyttelytilaa Kaapelitehtaalla. Esillä on muun muassa teoksia MUU ry:n ja VTL:n taiteilijoilta. Lisäksi tapahtumaan osallistuu kansainvälisiä taiteilijavetoisia gallerioita ja taiteilijoita ympäri maailman. AFS15 pyrkii tekemään taiteesta mielenkiintoista ja tuottamaan helposti lähestyttävän ja sisältörikkaan tapahtuman sekä myyntinäyttelyn, joka vetoaa myös valtavirran yleisöön.

Näyttelyiden lisäksi tapahtumassa on tarjolla monipuolista oheisohjelmaa kuten live-esityksiä, äänitaiteen konsertteja, seminaareja, iltaklubeja ja ympäristötaidetta. Tarkempi ohjelma löytyy tapahtuman kotisivuilta http://artfairsuomi.fi/

Tule, koe ja vaikutu!

ART FAIR SUOMI ’15
18.–20.9.2015, Kaapelitehdas, Helsinki
Avoinna: pe–la 11–20, su 11–18