21.11.2015 Monikulttuurisuus mahdollistajana -keskustelutilaisuus

Keskustelu lauantaina 21.11. klo 14
Valokuvagalleria Hippolyte, Yrjönkatu 8–10 sisäpiha, Helsinki

Keskustelussa mukana mm. taiteilijat Adolfo Vera ja Outi Korhonen

Adolfo Vera käsittelee näyttelyssään muuttoliikkeen yleismaailmallisuutta historian näkökulmasta. Teknologisen kehityksen seurauksena pienentyneessä maailmassa muuttoliike on kuitenkin kiihtynyt ja kulttuurien moninaisuudesta on tullut arkipäivää. Mitä mahdollisuuksia monikulttuuristuminen tarjoaa taidekentälle? Kuinka mahdollisuuksiin voidaan tarttua käytännön tasolla? Voidaanko taidetta käyttää rasismin vastavoimana?

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Keskustelu käydään suomeksi.

Tapahtuma Facebookissa

Ebb and Flow 06

(kuva: Adolfo Vera, Ebb and Flow (Maria), 2015)