La 19.3.2016, Työpaja: Äänen muoto

Äänen muoto -työpaja
aika: la 19.3. klo 13.00
paikka: Valokuvagalleria Hippolyte, Yrjönkatu 8–10, Helsinki

Anna äänelle muoto!

All is Moving but All is Shapeless -näyttelyn yhteydessä järjestetään äänen ja viivan suhteeseen perustuva piirustustyöpaja lauantaina 19.3. klo 13. Työpajan alussa taiteilija Jaana Maijala esittelee näyttelynsä ja omaa työskentelytekniikkaansa. Äänitaiteilija J. Koho rakentaa työpajan osallistujille äänimaailman.

Ilmaisessa työpajassa käytettävissäsi on piirustushiiliä ja paperia, mutta jos haluat työskennellä muilla tekniikoilla, voit tuoda omia piirustus- ja maalausvälineitä mukanasi. Työpaja sopii niin lapsille kuin aikuisillekin. Työpajan kesto on noin 1,5 tuntia. Tervetuloa!

(kuva: Jaana Maijala, Beyond What I Know, 2015)

Beyond What I Know