Valokuvataiteilijoiden liitto on saanut uuden visuaalisen kokonaisilmeen

Valokuvataiteilijoiden liiiton visuaalinen ilme uudistuu. Uudet elementit ja värimaailma tulevat käyttöön Valokuvataiteilijoiden liiton sekä Hippolyten viestinnässä vuoden 2017 lopussa.

Valokuvataiteilijoiden liitto on saanut uuden visuaalisen kokonaisilmeen. Ilme sisältää yleisen visuaalisen ohjeistuksen lisäksi oman kirjasintyypin ja yhteensopivat tunnukset sekä Valokuvataiteilijoiden liitolle että Valokuvagalleria Hippolytelle. Uudistus näkyy mm. verkkosivuilla, sähköisissä tiedotteissa sekä gallerian julisteissa.

Uuden ilmeen myötä astutaan kokonaisviestinnässä selkeämpään suuntaan jossa useat erilaiset projektit ovat helpommin tunnistettavissa aktiivisen liittomme toiminnaksi.

Ilmeen on suunnitellut graafikko ja typografi Jaakko Suomalainen. Suomalainen on monelle valokuvataiteilijalle tuttu suunnittelija, jonka raikasta tyyliä on nähty vuosien mittaan niin näyttelyesitteissä, valokuvataidekirjoissa kuin kulttuuritoimijoiden ilmeissä. Suomalainen kutsuttiin työnäytteiden ja laajan ammatitaidon perustella toteuttamaan uutta ilmettä.

“Uusi ilme pohjautuu Hippolytestä löytämiini arkkitehtonisiin yksityiskohtiin ja Hippolyten 70-luvun julisteiden tunnelmaan. Ilme kokoaa yhteen menneisyyden ja tulevaisuuden. Värimaailma korostaa näkyvyyttä ja helpottaa tunnistettavuutta“, kertoo Suomalainen suunnittelutyönsä taustoista.