Itsenäisyyspäivän keskustelu ja kävelykierros 6.12.2017

Lena Séraphin, Andrea Meinin Bück & Don Quijote kompleksi -näyttelyn yhteydessä järjestetään itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 klo 13-15 keskustelu ja kävelykierros johon osallistuvat taidehistorioitsija, väitöskirjatutkija Maija Koskinen, kuvataiteilija Minna L. Henriksson sekä taiteilija Lena Séraphin. Ennakkoilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella. Mukaan mahtuu n. 15 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Päivän ohjelma:

Maija Koskinen tarkastelee natsi-Saksan ja suomalaisen taidekentän suhdetta Taidehallin näyttelyiden kautta ja pohtii taiteen ”vapautta” sekä taideinstituution ja taidekentän oletettua autonomiaa suhteessa valtiolliseen politiikkaan.

Lena Séraphin esittele installaation Don Quijote -kompleksi sekä kertoo taiteellisesta työskentelystä vastarintana teleologiselle historianäkemykselle.

Keskustelun päättää hakaristejä katukuvassamme katsova kävelykierros. Kävelyoppaana toimii kuvataiteilija Minna L. Henriksson. Kävely alkaa noin klo 14 ja se kiertää Ruttopuiston, jatkaa Uudenmaankadulle ja päättyy Johanneksenkirkolle.

Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittaudu mukaan keskusteluun ja kierrokselle: