Valokuvataiteen myyntikokoelma PUNCTUM, POIESIS nyt verkossa!

Valokuvataiteilijoiden liitto ry on julkaissut toisen valokuvataiteeseen keskittyvän Hippolyten myyntikokoelman sivulla shop.hippolyte.fi.

Punctum, Poiesis -kokoelmaan kuraattori Anna Jensen on valinnut kuusi nuoren polven valokuvataiteilijaa. Kokoelma on runollisen eteerinen kurkistus valokuvataiteen nousevien tähtien kuvastoon. Mukana ovat Aapo Huhta, Paula Humberg, Appu Jasu, Hertta Kiiski, Mikko Rikala ja Maija Savolainen.

Myyntikokoelma vaihtuu puolivuosittain, ja siinä nähdään sekä asemansa vakiinnuttaneiden että nousevien tekijöiden teoksia vaihtuvien kuraattoreiden valitsemissa ja teemoittamissa kokonaisuuksissa. Valokuvataiteilijoiden liitto pyrkii tekemään taiteen ostamisesta mahdollisimman vaivatonta yleisölle ja toisaalta riskitöntä taiteilijoille. Teokset tuotetaan konkreettisesti vasta, kun asiakas on ostanut teoksen, ja sen voi noin viikon jälkeen hakea Valokuvagalleria Hippolytestä tai se toimitetaan vaihtoehtoisesti asiakkaan kotiin.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Henna Harri, henna.harri(a)hippolyte.fi, 040-591 0770

Kuva: Hertta Kiiski, Planeetta kokoelmasta Melankolia2047, 2017

Diasec tai Pigmenttivedos alumiinille, kelluva syvätty kehys, museolasi
Koko 78 x 78 cm
Editio 6 + 1 ap, myynnissä edition vedokset 2/6 ja 3/6