Taiteiden yö Hippolytessä, galleria avoinna kymmeneen saakka!

Hippolyte on avoinna Taiteiden yönä, torstaina 23.8. klo 22 saakka.
Ohjelmassa Pasi Rauhalan julkisivuprojisointi gallerian sisäpihalla sekä spesiaaliversio Kantakaupungin galleriakierroksesta!

Alkuillasta Kantakaupungin galleriakierros kierrättää kuvataiteen ystäviä Katariina Salmijärven johdattamana tutustumaan viiden gallerian ohjelmaan. Suomenkielinen opastus ja runsaasti taiteilijatapaamisia! Hippolyte Studiossa Eeva-Riitta Eerola sekä Jenni Toikka kertovat Between the Acts näyttelystään, yhteistyöstä kahden kuvataiteilijan välillä. Tarkemmat tiedot ohjelmasta ilmestyvät Kantakaupungin galleriakierrosten Facebook-sivulle.

Illan hämärtyessä, noin klo 21 alkaen (huomaa muuttunut aloitusaika!), Yrjönkatu 8–10 sisäpihalla on nähtävissä Pasi Rauhalan julkisivuprojisointi ”Neural Wall”, joka laajentaa Rauhalan Fragmented Reality näyttelyn gallerian seinien ulkopuolelle. Teos hyödyntää visuaalisuudessaan rakennuksen epäsymmetrisiä pinnan muotoja ja tekoälyn seinässä ”näkemää” kuvastoa. Teoksessa yhdistyvät toisiinsa urbaani miljöö ja tietokoneen luoma luontokokemus! Projisointiteos on koettavissa klo 22 saakka.

Facebook-tapahtuma

Tervetuloa!

(kuva: luonnos Pasi Rauhalan julkisivuprojisoinnista)