Ilmoittaudu liiton teosvälityspäiville 21.10.2018 mennessä

Järjestämme kaikille liiton jäsenille myös näin Art Fair Suomi -festivaalin välivuotena avoimen teosvälitystapahtuman. Tapahtuma toteutetaan kaksipäiväisenä työhuonekierroksena, jonka ensimmäisenä päivänä työhuoneilla kiertävät taidekokoelmien osto- ja hankintalautakunnat, ja toisena päivänä ovet avataan yleisölle.

Ateljeesäätiön työhuonetilojen taiteilijat Helsingin Kalasataman taiteilijatalossa (Vanha Talvitie 9 / Verkkosaarenkatu 1, Helsinki) ovat ystävällisesti lupautuneet lainaamaan työhuoneitaan tapahtuman ajaksi. Vaikka kierros järjestetään vain muutamilla työhuoneilla, kaikki liiton jäsenet voivat ilmoittaa teoksiaan tapahtumaan mukaan!

Jokainen jäsen voi ehdottaa enintään kolmea teosta, uutta tai vanhaa tuotantoa. Valitsemme kaikilta ilmoittautuneilta tapahtumaan teoksia, vaikka kaikkia ehdotettuja ei ole mahdollista ottaa mukaan. Ilmoitathan tähän hakuun eri teoksia kuin tulevaan Art Fair Suomi 2019 -teoshakuun. Tilaisuus on yleisölle avoin lauantaina 17.11.2018 klo 10–16, joten pienetkin teokset ovat tervetulleita!

Tapahtumaan ei ole osallistumismaksua, ja teosten kuljetus ja vakuutus jäävät taiteilijan vastuulle. Valinnat tekee liiton teosvälitystyöryhmä, ja valinnoista ilmoitetaan 5.11.2018 alkavalla viikolla kaikille taiteilijoille henkilökohtaisesti. Valitut teokset tulee toimittaa paikalle hyvissä ajoin torstaina klo 12–19 Kalasataman taiteilijatalolle (Vanha Talvitie 9 / Verkkosaarenkatu 1, Helsinki), ja ne on noudettava välittömästi tapahtuman jälkeen lauantaina 17.11. klo 16–18 tai sunnuntaina 18.11. klo 10–12.

Sisällytä teosten myyntihintaan mahdollinen ALV sekä liiton myyntiprovisio 30% arvonlisäverottomasta osuudesta. 

Tiedustelut:
Toiminnanjohtaja Henna Harri, 040 591 0770, henna.harri@hippolyte.fi
Näyttelykoordinaattori Darja Zaitsev, 050 379 9036, darja.zaitsev@hippolyte.fi