Kevään 2020 näyttelyhaku avoinna lokakuun ajan!

Valokuvataiteilijoiden värivedostusosuuskunta Värinän näyttely ”Manual” oli esillä koko galleriatilassa toukokuussa 2018, kuva: Milla Talassalo

 

Hippolyten näyttelyhaku vuoden 2020 kevätkaudelle on avoinna 31.10.2018 saakka. Hippolytessä on kaksi näyttelytilaa, suurempi Valokuvagalleria Hippolyte ja pienempi Hippolyte Studio, joihin näyttelyt valitsee avoimen haun perusteella Valokuvataiteilijoiden liiton näyttelytoimikunta.

Nyt haussa aikoja tammikuusta heinäkuuhun vuonna 2020. Haku on avoinna kaikille taiteilijoille ja nykytaiteen eri muodoille. Valokuvataiteella on näyttelyohjelmistossa tärkeä rooli, joten ehdotuksilta toivotaan yhteyttä valokuvaan tai valokuvan laajennettuun kenttään.

Hakemukset jätetään sähköisellä lomakkeella. Hakulomake on nyt auki ja hakuaikaa on keskiviikon 31.10.2018 loppuun saakka. Lue lisää näyttelyhausta täältä.

Odotamme hakemustasi!

Tiedustelut:
näyttelykoordinaattori Darja Zaitsev
050 379 9036, darja.zaitsev@hippolyte.fi