Keskustelutilaisuus pe 4.1. klo 16: Ulrika Ferm, It never rains, but it pours

Näyttelyä Ollaan kuin ei oltaiskaan valmistellessaan Ulrika Ferm odotti löytävänsä Pohjois-Irlannin matkailuviranomaisten kokoelmista poliittisesti arkaluontoista ja konflikteja dokumentoivaa materiaalia, mutta törmäsikin pommien ja tulipalojen sijaan idyllisiin maalaismaisemiin ja arkipäiväisyyteen. Millaisen kuvan arkistomateriaali piirtää Pohjois-Irlannista? Miten arkistomateriaali heijasta totuutta, ja kuka lopulta päättää mitä arkistojen kautta välittyy myöhemmille sukupolville?

Näitä kysymyksiä ja muita näyttelyprosessin aikana eteen tulleita ilmiöitä pohtimassa taiteilija Ulrika Ferm, kuraattori Mirjami Schuppert ja kuraattori Sinéad Bhreathnach-Cashell (Northern Ireland Screen). Keskustelu käydään englanniksi.

Ulrika Ferm: It never rains, but it pours
Keskustelutilaisuus Valokuvagalleria Hippolytessä
4.1.2019 klo 16–17
Yrjönkatu 8-10 (sisäpiha), 00100 Helsinki
Tapahtuma Facebookissa

kuva: arkistokuva, Northern Ireland Tourist Board,
copyright National Museums NI