Keskustelu: Välähdyksiä vuosituhanteen vaihteesta to 21.3. klo 17.30

Tervetuloa kuuntelemaan kun 1980-luvun lapset valokuvataiteilija Sanne Katainen (s. 1980) ja sosiologi Mikko Piispa (s. 1983) vaihtavat poikkitaiteellisia ja -tieteellisiä ajatuksia lapsuudesta ja nuoruudesta 1990- ja 2000-lukujen Suomessa, yksilön vapauksista ja vastuista, matkustamisesta ja kansainvälistymisestä nuorten polvien jakamina kokemuksina sekä ihmisen paikasta epävarman tulevaisuuden edessä. Pohdinnat rakentuvat suhteessa Sanne Kataisen valokuvakirjaan Peace Dance sekä samannimiseen näyttelyyn Valokuvagalleria Hippolytessä.

Tapahtuma järjestetään suomeksi ja keskustelua moderoi Valokuvagalleria Hippolyten ja Valokuvataiteilijoiden liiton toiminnanjohtaja Henna Harri yhdessä näyttelykoordinaattori Darja Zaitsevin kanssa. Sanne Kataisen näyttely Peace Dance on esillä Valokuvagalleria Hippolytessä 1.–24.3.2019. Mikko Piispan viimeisin teos Yhdeksän sanaa Y-sukupolvesta ilmestyi elokuussa 2018 (Teos).

Välähdyksiä vuosituhanteen vaihteesta
Keskustelutilaisuus taiteilija Sanne Kataisen ja sosiologi Mikko Piispan kanssa
Torstaina 21.3.2019 klo 17.30–18.30
Valokuvagalleria Hippolyte

Tapahtuma Facebookissa

kuva: Sanne Katainen, Nimetön sarjasta Peace Dance, 2018