Hippolyten näyttelyhaku keväälle 2021 avoinna lokakuun ajan!


Hippolyten näyttelyhaku vuoden 2021 kevätkaudelle on avoinna 31.10.2019 saakka.
Hippolytessä on kaksi näyttelytilaa, suurempi Valokuvagalleria Hippolyte ja pienempi Hippolyte Studio, joihin näyttelyt valitsee avoimen haun perusteella Valokuvataiteilijoiden liiton 3-5-jäseninen näyttelytoimikunta. Syksyllä 2019 toimikunnan vaihtuva jäsen on kulttuurilehti Mustekalan päätoimittaja Jaakko Uoti.

Nyt on mahdollista hakea näyttelyaikoja tammikuusta kesäkuuhun vuonna 2021. Haku on avoinna kaikille taiteilijoille, kuraattoreille ja työryhmille, sekä kaikille nykytaiteen eri muodoille. Valokuvataiteella on näyttelyohjelmistossa kuitenkin tärkeä rooli, joten ehdotuksilta toivotaan yhteyttä valokuvaan tai valokuvan laajennettuun kenttään.

Hakemukset jätetään sähköisellä lomakkeella. Hakulomake on nyt auki ja hakuaikaa on torstain 31.10.2019 loppuun saakka. Lue lisää näyttelyhausta täältä.

Odotamme hakemustasi!

Tiedustelut:
näyttelykoordinaattori Darja Zaitsev
050 379 9036, darja.zaitsev@hippolyte.fi

Kuva Eeva Karhun näyttelystä heinäkuussa 2018, © Milla Talassalo