Onnistu näyttelyhaussa! – hakemustyöpaja 21.10. klo 12-15

Jos pohdit parhaillaan, kuinka näyttelyhakemus tehdään tai mitä erityistä hakemuksessa pitäisi ottaa huomioon, tervetuloa mukaan Valokuvataiteilijoiden liiton järjestämään hakemustyöpajaan! Työpaja järjestetään Valokuvagalleria Hippolytessä maanantaina 21.10. klo 12–15. Tilaisuudessa Valokuvataiteilijoiden liiton toiminnanjohtaja Henna Harri, näyttelykoordinaattori Darja Zaitsev ja liiton hallituksen jäsen, valokuvataiteilija Minna Kurjenluoma antavat vinkkejä hyvän näyttelyhakemuksen tekoon.

Työpaja jakautuu kahteen osioon. Alun infotilaisuudessa kerrotaan Valokuvagalleria Hippolyten toiminnasta, galleriatiloista ja niiden ominaisuuksista, sekä perehdytään hakemusohjeisiin ja näyttelyhaun painotuksiin. Infotilaisuuden jälkeen osallistujat voivat varata henkilökohtaisia 20 minuutin neuvonta-aikoja, joissa käydään läpi henkilökohtaisia hakemuksia tulevan haun kannalta. Varaa aikasi täältä https://bit.ly/2nI8mlN

Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen. Työpaja pidetään suomeksi yleisöstä riippuen. Kysymyksiä voi esittää ja neuvontaa annetaan suomeksi ja englanniksi.

Eeva Karhun Surrounded by, heinäkuussa 2018
kuva: Milla Talassalo