Valokuvataiteen ystävämyynti kutsuu Vallilaan 14.-15.11. klo 12-16!

Valokuvataiteilijoiden liitto järjestää kaikille avoimen valokuvataiteen myyntitapahtuman Helsingin Vallillassa, Maamustan tiloissa (Hauhontie 6 B, 00550) lauantaina ja sunnuntaina 14.11.–15.11.2020 klo 12–16. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua lähes 90 valokuvataiteilijan teoksiin ja tehdä taidehankintoja intiimissä ja salonkimaisessa ympäristössä.

Esillä on pääasiassa valokuvataidetta, mutta myös videotaidetta, veistoksia ja installaatioita. Tule ihastumaan mustavalkoiseen ja värilliseen valokuvaan sekä perinteiseen, abstraktiin ja käsitteelliseen kuvailmaisuun.

Mukana on laaja kirjo upeita teoksia ajankohtaisilta tekijöiltä:
Joonas Ahlava, Hartti Ahola, Petri Anttonen, Anna Autio, Elina Brotherus & Kira Gluschkoff, Pira Cousin, Lauri Eriksson, Taneli Eskola, Paula Haapalahti, Mikko Haiko, Jenni Haili, Ilkka Halso, Anni Hanén, Juha Arvid Helminen, Jyrki Hirvensalo, Mari Hokkanen, Aapo Huhta, Paula Humberg, Heikki Humberg, Nanna Hänninen, Juha-Pekka Inkinen, Tiina Itkonen, Appu Jasu, Sofie Jokinen, Martti Jämsä, Riitta Järvelä, Kreetta Järvenpää, Ben Kaila, Jouni Kaipia, Sanna Kannisto, Kaisa Karhu, Eeva Karhu, Hannu Karjalainen, Marko Karo, Joel Karppanen, Kalle Kataila, Karl Ketamo, Hertta Kiiski, Maija Klemetti, Hanna Koikkalainen, Tanja Koljonen, Laura Konttinen, Mitro Kontturi, Natalia Kopkina, Ritva Kovalainen, Iiris-Lilja Kuosmanen, Minna Kurjenluoma, Raakel Kuukka, Katri Lassila, Jukka Lehtinen, Heini Lehväslaiho, Ville Lenkkeri, Anni Leppälä, Kira Leskinen, Tuomas Linna, Juha Nenonen, Kirsti Nenye, Pekka Niittyvirta, Anna Niskanen, Juuso Noronkoski, Erica Nyholm, Lauri Nykopp, Tuula Närhinen, Nina-Maria Oförsagd, Milla-Kariina Oja, Kari Paajanen, Ulla Paakkunainen, Sami Parkkinen, Sini Pelkki, Vilma Pimenoff, Tero Puha, Kari Pyykönen, Harri Pälviranta, Anne Rantakylä, Hannele Rantala, Anna Reivilä, Kukka-Maria Rosenlund, Hanna Råst, Sakari Röyskö, Aura Saarikoski, Sanna Saastamoinen-Barrois, Noora Sandgren, Maija Annikki Savolainen, Sanni Seppo, Kari Soinio, Ida Taavitsainen, Annimari Taivalsaari, Maija Tammi, Juha Tanhua, Niina Vatanen, Sakari Viika, Saana Wang, Niclas Warius ja Leena Ylä-Lyly.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, ja noudatamme tilassa koronarajoitusten mukaisia varotoimia. Maksuvälineeksi suosittelemme korttia.

 

Valokuvataiteen ystävämyynti
14.11.–15.11.2020 klo 12–16
Maamusta, Hauhontie 6 B
00550 Helsinki, katso kartta

Facebook-tapahtuma

Lisätietoja:
Darja Zaitsev, 050 379 9036, darja.zaitsev@hippolyte.fi

kuva: Heikki Humberg, Atlas, 2018