Näyttelyhaku avoinna: Valokuvagalleria Hippolyte & Hippolyte Studio, kevät 2023

Hippolyten näyttelyhaku pähkinänkuoressa
– Hakemukset jätetään sähköisellä lomakkeella
– Keväällä 2021 haetaan kevätkaudelle 2023
– Hakuaika alkaa 15.4.2021 ja päättyy la 15.5.2021 klo 24:00

Hippolyte jakautuu kahteen eri tilaan: suureen näyttelytilaan, Valokuvagalleria Hippolyteen (n. 72 m²) sekä pieneen näyttelytilaan Hippolyte Studioon (n. 13 m²). Yhdellä hakemuksella voi hakea joko gallerianäyttelytilaan, studiotilaan tai koko galleriaan. Samalla hakemuksella ei voi hakea vaihtoehtoisesti jompaakumpaa näyttelytilaa.

Näyttelyhaku on avoinna kaikille taiteilijoille ja nykytaiteen eri muodoille. Valokuvataiteella on kuitenkin tärkeä rooli Hippolyten näyttelyohjelmistossa, joten näyttelyyn ehdotetuilta teoksilta toivotaan jonkinlaista yhteyttä valokuvaan tai valokuvan laajennettuun kenttään.

Kevätkaudella 2023 on haussa näyttelyaikoja helmikuusta kesäkuuhun. Näyttelyajan pituus on pääsääntöisesti neljä viikkoa, johon sisältyvät myös ripustus-, purku- ja 
avajaispäivät.

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä lomakkeella, joka on auki 15.5.2021 asti. Ennen hakemuksen lähettämistä lue tarkemmat tiedot näyttelyhausta, -tiloista, -maksuista ja -palveluista: https://hippolyte.fi/nayttelyt/#hae-nayttelyaikaa

 

Kuvassa yllä Natalia Kopkinan näyttely galleriatilassa marraskuussa 2020.
(valokuva: Milla Talassalo)