Valokuvataiteen teosvälitys kutsuu Glasshouse Helsinkiin marraskuussa

Valokuvataiteen myyntitapahtuma keskiviikosta lauantaihin 10.-13. marraskuuta Helsingin ydinkeskustassa.

Valokuvataiteilijoiden liitto järjestää kaikille avoimen valokuvataiteen myyntitapahtuman Helsingin keskustassa, Glasshouse Helsingin toisessa kerroksessa (Aleksanterinkatu 13, 00100 Helsinki) keskiviikosta  lauantaihin 10.11.–13.11.2021, ke-pe klo 11–19 ja la klo 11-18. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden tutustua lähes 90 valokuvataiteilijan teoksiin ja tehdä taide- ja kirjahankintoja hulppeissa puitteissa.

Esillä on pääasiassa valokuvataidetta, mutta myös videotaidetta, veistoksia ja installaatioita. Tule ihastumaan mustavalkoiseen ja värilliseen valokuvaan sekä perinteiseen, abstraktiin ja käsitteelliseen kuvailmaisuun.

Mukana on laaja kirjo upeita teoksia ajankohtaisilta tekijöiltä.

Lisätietoja: Henna Harri, henna.harri@hippolyte.fi, 040 591 0770