Näyttelyhaku avoinna: Valokuvagalleria Hippolyte & Hippolyte Studio, syksy 2023

Hippolyten näyttelyhaku pähkinänkuoressa
– Hakemukset jätetään sähköisellä lomakkeella
– Keväällä 2022 haetaan näyttelyaikaa syyskaudelle 2023
– Hakuaika on avoinna 30.4. klo 24:00 saakka

Hippolyte jakautuu kahteen eri tilaan: suureen näyttelytilaan, Valokuvagalleria Hippolyteen (n. 72 m²) sekä pieneen näyttelytilaan Hippolyte Studioon (n. 13 m²). Yhdellä hakemuksella voi hakea joko gallerianäyttelytilaan, studiotilaan tai koko galleriaan. Samalla hakemuksella ei voi hakea vaihtoehtoisesti jompaakumpaa näyttelytilaa.

Näyttelyhaku on avoinna kaikille taiteilijoille ja nykytaiteen eri muodoille. Valokuvataiteella on kuitenkin tärkeä rooli Hippolyten näyttelyohjelmistossa, joten näyttelyyn ehdotetuilta teoksilta toivotaan jonkinlaista yhteyttä valokuvaan tai valokuvan laajennettuun kenttään.

Syyskaudelle 2023 on haussa näyttelyaikoja elokuusta joulukuuhun. Näyttelyajan pituus on pääsääntöisesti neljä viikkoa, johon sisältyvät myös ripustus-, purku- ja avajaispäivät.

Näyttelyaikaa haetaan sähköisellä lomakkeella, joka on auki 30.4.2022 asti. Ennen hakemuksen lähettämistä lue tarkemmat tiedot näyttelyhausta, -tiloista, -maksuista ja -palveluista. Lue lisää ja hae näyttelyaikaa.

 

Kuva Aura Saarikosken näyttelystä Grey Mélange Valokuvagalleria Hippolytessä tammikuussa 2022. (kuva: Milla Talassalo)