Art Fair Suomi käynnistyy tiistaina 6. kesäkuuta!

Antaudu taiteen vietäväksi Art Fair Suomessa!

Art Fair Suomi Goes Galleries nykytaidefestivaali käynnistyy tiistaina 6. kesäkuuta ja Hippolytellä avajaisia juhlitaan pidennetyllä aukiololla klo 19 saakka! Galleriassa on esillä vasta avautuneet näyttelyt: Anna Niskanen, Osteri sekä Liinu Grönlund, Atlas.

Ensimmäistä kertaa Art Fair Suomi levittäytyy pääkaupunkiseudulta koko maahan. Mukana on 30 galleriaa, satakunta taiteilijaa ja kymmenittäin näyttelyitä. Yleisölle kautta Suomen tarjoutuu näkymä nykytaiteen ajankohtaisiin ilmiöihin.

AFS tarjoaa yleisölle erinomaisen mahdollisuuden tutustua taiteilijoiden työskentelyyn ja näyttelyiden teemoihin keskusteluiden ja taiteilijatapaamisen kautta. AFS järjestää etäyhteydellä sarjan keskusteluita, joissa taiteilijat avaavat ajatuksiaan taiteesta ja työskentelystä. Helsingissä toteutettavat taideopastukset madaltavat kynnystä tulla taiteen äärelle ja tavata taiteilija. Tiloissa järjestetään myös performansseja, konsertteja sekä muuta festivaaliin liittyvää ohjelmaa.

Art Fair Suomi on nykytaidefestivaali, jossa pääosassa ovat taiteilijat ja kuvataiteen tilat. Galleriat mahdollistavat taiteen kokemisen ilmaiseksi, jonka lisäksi ne tekevät tärkeää työtä nykytaidetta esiin tuoden. Art Fair Suomi juhlii koko Suomen kattavaa monipuolista kuvataiteen kenttää – ja nostaa moninaisia nykytaiteentiloja ja sisältöjä suuren yleisön tietoisuuteen. Gallerioihin kaikki ovat tervetulleita – festivaali kutsuu yleisön kokemaan, eläytymään ja vaikuttumaan nykytaiteesta!

Art Fair Suomi Goes Galleries 6.–18.6.2023.
Festivaalin kaikkiin näyttelyihin ja lähes kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy.

Katso ohjelma ja tutustu mukana oleviin gallerioihin nettisivuilta! Tervetuloa galleriaan!