Osta taidetta

Valokuvataiteen verkkokauppa on Valokuvataiteilijoiden liiton palvelu yleisölle, johon ilmestyy puolivuosittain uusi taideasiantuntijan kuratoima myyntikokoelma. Kokoelmat esittelevät mielenkiintoisia, ajankohtaisia taiteilijoita uudesta näkökulmasta, ja tuovat heidän teoksensa lähemmäs sekä taiteen ostajia, taiteen ostamista harkitsevia, että suurempaa yleisöä. Myyntikokoelmien teokset vedostetaan jokaiselle asiakkaalle erikseen, ja useimmissa on kaksi kehystys- tai vedostusvaihtoehtoa. Teokset vedostaa Artproof.

Astu Valokuvataiteen myyntikokoelmaan!

 


 

Valokuvagalleria Hippolyten näyttelyissä teokset ovat myynnissä
Hippolytessä järjestetään vuoden aikana noin 10-12 näyttelyä, joiden teokset ovat myynnissä. Näyttelyn teosluettelosta näet teostiedot, myös teoksen hinnan.

HUOM! Valokuvataiteilijoiden liitto välittää jäsentensä teoksia muutenkin kuin näyttelyiden kautta. Voimme auttaa sinua löytämään etsimäsi teoksen.

Kiinnostavan teoksen löydyttyä:

  • Tarkasta saatavuus. Punainen tarra tarkoittaa myytyä teosta, vihreä varattua teosta. Huomaa, että valokuvaa vedostetaan yleensä useampi kappale.
  • Nappaa henkilökuntaa hihasta. Kerro, mistä teoksesta olet kiinnostunut. Henkilökunta voi auttaa, vaikka et olisi ostopäätöstä vielä tehnyt. Henkilökunnalla voi olla myös lisätietoa teoksesta.
  • Kun olet päättänyt ostaa teoksen, kirjoitamme kanssasi ostosopimuksen. Teoksen voi maksaa saman tien tai myöhemmin laskulla.
  • Maksetun teoksen voi noutaa näyttelyn päätyttyä.