Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 2023

Olemme vuonna 2021 siirtyneet jäsenmaksujen sähköiseen laskutukseen. Jokaisella on yksilöity viite laskussa, tästä alta löydät kuitenkin tulostettavan laskun, jos haluat liittää sen kirjanpitoosi. Löydät tiedotteen jäsenmaksulaskutuksesta täältä.

Vuonna 2023 jäsenmaksu on varsinaisille ja kokelasjäsenille 110 €. Eläkeläisille jäsenmaksu on 50 €, ja yhteisöjäsenille 200 €. Liiton kunniajäsenet ja hallituksen jäsenet ovat vapautettuja liiton sääntöjen mukaan jäsenmaksusta. Huom! Jos maksat jäsenmaksun kahdessa erässä, lähetämme 2. erästä muistutuksen heinäkuussa (eräpäivä on 31.7.2021). Ilmoitathan meille sähköpostitse, mikäli maksat laskun tililtä, jonka nimestä ei käy ilmi oma nimesi, tai lisäät tiedon maksun viestiin mikäli mahdollista. Käytäthän viitettä maksaessasi. Kiitos.

Liiton jäsenkortti on sähköinen, ja ladattavissa puhelimeen tai muuhun mobiililaitteeseen. Jäsenkortin yhteydestä löydät tiedot jäsenlaskuistasi ja kaikki jäsentiedotteet. Korttiin voi myös ladata kansainvälisen taiteilijakortin.

Jos sinulla on vuoden 2022 tai aikaisempien vuosien jäsenmaksu maksamatta, et ole saanut sähköistä laskua tai sinulla on muuten kysyttävää jäsenmaksusta, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Hennaan, henna.harri@hippolyte.fi. Osoitteenmuutokset myös Hennalle.

Lasku pdf-muodossa täällä.