Jäsenmaksu

Jäsenmaksu 2022

Olemme viime vuonna siirtyneet uuteen jäsenmaksujen sähköiseen laskutukseen. Jokaisella on yksilöity viite laskussa, tästä alta löydät kuitenkin tulostettavan laskun, jos haluat liittää sen kirjanpitoosi. Löydät tiedotteen jäsenmaksulaskutuksesta täältä.

Vuonna 2022 jäsenmaksu on varsinaisille ja kokelasjäsenille 110 €. Eläkeläisille jäsenmaksu on 50 €, ja yhteisöjäsenille 200 €. Liiton kunniajäsenet ja hallituksen jäsenet ovat vapautettuja liiton sääntöjen mukaan jäsenmaksusta. Huom! Jos maksat jäsenmaksun kahdessa erässä, lähetämme 2. erästä muistutuksen heinäkuussa (eräpäivä on 31.7.2021). Ilmoitathan meille sähköpostitse, mikäli maksat laskun tililtä, jonka nimestä ei käy ilmi oma nimesi, tai lisäät tiedon maksun viestiin mikäli mahdollista. Käytäthän viitettä maksaessasi. Kiitos.

Vuonna 2022 jäsenmaksun maksaneille lähetämme sähköisen jäsenkortin helmikuussa. Jäseneduista tiedotamme jäsenkortin yhteydessä.

Jos sinulla on vuoden 2021 tai aikaisempien vuosien jäsenmaksu maksamatta, et ole saanut sähköistä laskua tai sinulla on muuten kysyttävää jäsenmaksusta, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Hennaan, henna.harri@hippolyte.fi. Osoitteenmuutokset myös Hennalle.

Laskulomake_2022_jasenet.xls