Haussa näyttelyaikoja syksylle 2014, näyttelyvalintaan kutsuttu osallistumaan Minna Joenniemi

Valokuvataiteilijoiden Liiton ylläpitämä galleria toimii jo toista vuottaan uusissa Yrjönkadun tiloissaan, jotka soveltuvat niin valokuvan kuin muunkin nykytaiteen esittämiselle.

Hippolyte jakautuu kahteen eri tilaan – suureen näyttelytilaan, Valokuvagalleria Hippolyteen (n. 72 m2) sekä pieneen näyttelytilaan Hippolyte Studioon (n. 13 m2). Kumpikin tila soveltuu monenlaisten näyttelykokonaisuuksien esittämiseen. Molemmat haut ovat avoinna kaikille taiteilijoille ja nykytaiteen eri muodoille.


Näyttelyaikoja Valokuvagalleria Hippolytessä syksylle 2014 on haussa 31.10.2013 saakka.

Suureen näyttelytilaan haetaan nyt näyttelyitä ajalle elo-joulukuu 2014, jolloin  tarjolla on viisi vapaata näyttelyaikaa. Haun yhteydessä Hippolyten näyttelytyöryhmä kutsuu jo neljättä kertaa vierailevan asiantuntijan osallistumaan näyttelyvalintoihin. Tällä halutaan avata valintaprosessia uusille keskusteluille ja näkökulmille.

Näyttelyiden valintaan osallistuu toimittaja, kuraattori Minna Joenniemi Helsingistä.
Minna Joenniemi on Yleisradion kulttuuritoimittaja, joka on kehittänyt useita ohjelmakonsepteja. Niistä tunnetuimmat ovat Runoraati ja Suojele minua. Minna Joenniemi kuratoi Mäntän kuvataideviikot kesällä 2014.

 

Hakuaika päättyy to 31.10.2013:

– Viimeisen hakupäivän postileima riittää Suomesta lähetetyissä hakemuksissa. Muualta lähetettyjen hakemusten tulee olla perillä viimeiseen hakupäivään mennessä.

– Toimittaessasi hakemuksesi henkilökohtaisesti ota huomioon gallerian aukioloajat: ti–pe 12–17, la–su 12-16. Galleria on suljettu ripustuksen ajaksi 28.–31.10.2013.

– Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

 

Hakulomake ja tarkemmat hakuohjeet:
https://www.hippolyte.fi/nayttelyhaku