Hippolyte ARCOmadrid 2014:ssa, 19.2.–23.2.2014

 Valokuvagalleria Hippolyte mukana kansainvälisillä ARCOmadrid -taidemessuilla

Espanjan- ja portugalinkielisen maailman tärkeimpiin taidetapahtumiin kuuluvassa ARCOmadridissa on tänä vuonna Suomi vahvasti esillä osana #FocusFinland -ohjelmaa. Messuilla nähdään 13 suomalaisgalleriaa sekä nykytaiteen museo Kiasma #FocusFinland -paviljongissa. Suomen messukokonaisuuden on kuratoinut Leevi Haapala Kiasmasta ja ohjelmaa koordinoi Visuaalisen taiteen keskus Frame. Lisäksi oheisohjelmaa on mukana toteuttamassa Suomen Madrid-instituutti.


Hippolyte esittelee osastollaan Perttu Saksan teoksia

Hippolyten osasto: 9D14

Perttu Saksa on helsinkiläinen valokuvaaja ja kuvataiteilija. Teoksissaan Saksa käsittelee ihmisen ja luonnon välistä suhdetta, sekä muotokuvaa lajityyppinä. ARCOmadridissa Perttu Saksalla on esillä teoksia valokuvasarjasta A Kind of You (2013), joka jatkaa hänen Echo -sarjansa (2012) teemaa kyseenalaistaen ihmisen ja eläimen välistä pientä eroa. A Kind of You on näkemys ihmisyydestä; ihmisten tavasta hallita ja alistaa luontoa saadakseen sen muistuttamaan itseään.

Lisätietoja:
www.ifema.es/arcomadrid_06
www.frame-finland.fi/tata-teemme/arcomadrid-2014

 

SaksaPerttu_A_Kind_of_You_30x160cm_Untitled1
Perttu Saksa, sarjasta A Kind of You, 2013