Valokuvagalleria Hippolyten näyttelyajat keväällä 2015. Hakuaika päättynyt

Näyttelyaikoja Valokuvagalleria Hippolytessä kevääksi 2015 on haussa 30.4.2014 saakka. Näyttelyvalintaan kutsuttu osallistumaan Jan Förster (Helsinki)

Valokuvataiteilijoiden Liiton ylläpitämä galleria jakautuu kahteen eri tilaan – suureen näyttelytilaan, Valokuvagalleria Hippolyteen (n. 72 m2) sekä pieneen näyttelytilaan Hippolyte Studioon (n. 13 m2). Kumpikin tila soveltuu monenlaisten näyttelykokonaisuuksien esittämiseen. Molemmat haut ovat avoinna kaikille taiteilijoille ja nykytaiteen eri muodoille.

Suureen näyttelytilaan haetaan nyt näyttelyitä ajalle tammi-heinäkuu 2015, jolloin  tarjolla on seitsemän vapaata näyttelyaikaa. Haun yhteydessä Hippolyten näyttelytyöryhmä kutsuu jälleen vierailevan asiantuntijan osallistumaan näyttelyvalintoihin. Tällä halutaan avata valintaprosessia uusille keskusteluille ja näkökulmille.

Keväällä 2014 työryhmä on kutsunut vierailevaksi jäsenekseen taidehistorioitsija ja taidekonservaattori Jan Försterin. Förster on aloittanut Helsingin Taidehallin johtajana syksyllä 2013. Sitä ennen Förster on toiminut Suomalais-norjalaisen kulttuuri-instituutin johtajana.

Hakuaika päättyy ke 30.4.2014:

– Viimeisen hakupäivän postileima hyväksytään.
– Toimittaessasi hakemuksesi henkilökuhtaisesti ota huomioon gallerian aukioloajat: ti–pe 12–17, la–su 12-16. Galleria on kiinni 28.4.–1.5.2014.
– Myöhästyneitä hakemuksia ei huomioida.

Hakulomake ja tarkemmat hakuohjeet osoitteessa: https://www.hippolyte.fi/nayttelyhaku

Lisätietoja:
Petronella Grönroos, näyttelykoordinaattori, Valokuvagalleria Hippolyte
+358 50 379 9036, +358 9 612 3344, petronella.gronroos@hippolyte.fi