Kantakaupungin galleriakierros su 6.10. klo 14-16


Tervetuloa Kantakaupungin galleriakierrokselle sunnuntaina 6.10.2019 klo 14-16!

Opastettu kävelykierros alkaa Galleria Sculptorista, Eteläranta 12, kello 14 (Ilmari Gryta), jonka jälkeen vuorossa ovat tm•galleria (Timo Ryhänen), Valokuvagalleria Hippolyte (Valentina Karga) sekä Galleria Katariina (galleria: Maalauksen monimuotoisuus – Helsingin Taiteilijaseura Taidemaalariliiton juhlanäyttelyviikoilla (12 taiteilijaa), studio: Ville Välikangas). Suomenkielisellä kierroksella oppaana toimii Katariina Salmijärvi. Vapaa pääsy, tervetuloa!

Taiteilijoista Ilmari Gryta ja Valentina Karga ovat paikalla kertomassa näyttelyistään.

Galleriat:
Galleria Sculptor, Eteläranta 12
tm•galleria, Erottajankatu 9 (sisäpiha)
Valokuvagalleria Hippolyte, Yrjönkatu 8-10 (sisäpiha)
Galleria Katariina, Kalevankatu 16

kuva: Valentina Karga