Laulamaan! -laulutyöpaja 16.6. ja 17.6. osana Laura Böökin näyttelyä Ryhmä, joka ei osaa laulaa


Pidätkö laulamisesta, mutta et oikein tiedä osaatko? Oletko aina ollut kiinnostunut ryhmälaulusta, mutta et ole aiemmin uskaltanut kokeilla? Tervetuloa osallistumaan laulutyöpajaan ja tutustumaan Laura Böökin näyttelyyn Ryhmä, joka ei osaa laulaa Valokuvagalleria Hippolytessä.

Laulamaan!-työpajassa tutustumme äänenkäyttöön, opettelemme laulutekniikan alkeita ja laulamme helpon laulun kaksiäänisesti. Laulutyöpaja on suunnattu erityisesti ihmisille, joilla ei ole aiempaa kokemusta ryhmissä laulamisesta. Kokeneemmatkin ovat toki myös lämpimästi tervetulleita. Työpajan ohjaa Ida Boucht, joka on valmistunut laulunopettajaksi Kööpenhaminan Complete Vocal Institutesta.

Työpaja alkaa klo 17 Valokuvagalleria Hippolytessä, jossa aluksi katsomme yhdessä Laura Böökin ja äänisuunnittelija Niklas Nybomin videoinstallaation. Teoksen pääosassa ovat laulutaidottomien laulukurssin osallistujat. Laura Böök on paikalla kertomassa teoksesta lyhyesti.

Paikka: Valokuvagalleria Hippolyte (Yrjönkatu 8-10 sisäpiha, 00120 Helsinki). Laulutyöpaja järjestetään taloyhtiön sisäpihalla, mutta sateen sattuessa tilaisuus siirtyy galleriatilaan
Aika: 16.6. klo 17-19 (suomeksi) ja 17.6. klo 17-19 (ruotsiksi)
Ryhmäkoko: enintään 8 hlö
Ennakkoilmoittautuminen: sunnuntaihin 14.6. mennessä sähköpostitse info@hippolyte.fi. Kirjoita aihekenttään “Laulutyöpaja”
Mukaan tarvitset: Vesipullon, mukavat vaatteet

Ohjeet turvalliseen vierailuun:
Huolehdimme työpajassa turvaväleistä ja mikäli sää sallii, laulamme ulkona. Galleriatilan pinta-ala on 72 m2. Ethän osallistu työpajaan, jos sinulla on flunssan oireita.

Valokuvagalleria Hippolytessä kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota kaikissa tiloissa. Seuraamme valtioneuvoston virallisia ohjeita ja toimimme yleisön ja henkilökunnan hyvinvoinnin turvaamiseksi vastuullisesti. Jos olet sairas, jääthän kotiin ja ole tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon. Noudatathan hyvää käsihygieniaa: tule galleriaan puhtain käsin ja pese ne aina tarvittaessa tai käytä käsidesiä. Yski tai aivasta kyynärtaipeeseen. Älä koske taideteoksiin ja vältä turhaa pintojen koskettelua.

(kuva: Laura Böök, still-kuva videoteoksesta Ryhmä, joka ei osaa laulaa, 2020)