Valokuvagalleria Hippolyte on avoinna sopimuksen mukaan!

Pandemiatilanne vaikuttaa gallerian aukioloaikoihin!

Voit varata yksityisen galleriavierailuajan ottamalla yhteyttä, mieluiten jo edellisenä päivänä: info@hippolyte.fi. ja puh. +358 (0)9 612 3344. Kävijämäärä max. 5 hlö kerralla.

Pääset useimmiten tutustumaan näyttelyihin myös spontaanisti normaalien aukioloaikojemme puitteissa (ti-pe klo 12-17 ja la-su klo 12-16). Gallerian portti pidetään auki ja sisälle pääset soittamalla ovikelloa. Tullessasi kauempaa, varmista kuitenkin etukäteen puhelimitse että olemme paikalla, eikä galleriaa ole juuri varattu yksityiskäyntiä varten!

Muista tutustua myös Valokuvataiteen myyntikokoelmaan verkossa shop.hippolyte.fi
Sivuilta löydät kuraattorien kokoamien kokoelmien lisäksi kirjakaupan sekä 2.12.2020 aukeavan vedoskaupan. Hippolyte on mukana Helsinki Design Districtin Joulu kotiin läheltä -kampanjassa, jossa gallerian kirjakaupasta ja valokuvataiteen myyntikokoelman teoksista, kirjoista ja vedoksista saa –10% alennuksen. Alennuskoodi verkkokaupan ostojen yhteydessä on DDMARKET2020 ja alennus on voimassa 1.–15.12.2020. 

OHJEET TURVALLISEEN VIERAILUUN
Valokuvagalleria Hippolytessä kiinnitämme hygieniaan ja siisteyteen erityistä huomiota kaikissa tiloissa. Seuraamme valtioneuvoston virallisia ohjeita ja toimimme yleisön ja henkilökunnan hyvinvoinnin turvaamiseksi vastuullisesti. Tiedotamme muutoksista gallerian verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme. Jos olet sairas, jää kotiin ja ole tarvittaessa yhteydessä terveydenhuoltoon. Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä. Noudata hyvää käsihygieniaa: tule galleriaan puhtain käsin ja pese kädet tai käytä käsidesiä aina tarvittaessa. Yski tai aivasta nenälinaan tai kyynärtaipeeseen. Älä koske taideteoksiin ja vältä turhaa pintojen koskettelua. Lue lisää THL:n sivuilta!

Tervetuloa taiteen äärelle turvallisesti!
Valokuvataiteilijoiden liiton väki

(kuva: Taiteilijaryhmä SIKT, still-kuva videoteoksesta Natt i Parken, 2020)