Näyttelyt avoinna, vierailijamäärää rajoitettu

Pandemiatilanne vaikuttaa edelleen näyttelytoimintaan, varmista aina ajankohtainen tilanne ennen vierailuasi!

Olemme paikalla Yrjönkadun galleriassa normaalien aukioloaikojen puitteissa, joten voit vierailla meillä useimmiten spontaanisti, aivan kuten ennenkin. Haluamme kuitenkin tarjota esim. riskiryhmiin kuuluville mahdollisuuden varata yksityisen galleriavierailun, joten jos olet tulossa kauempaa tai aikataulusi on tiukka, soita ja varmista etukäteen ettei galleriaa ole juuri tuolloin varattu yksityiseen vierailun vuoksi. Joka tapauksessa kävijämäärä galleriassa on rajattu enintään viiteen henkilöön kerralla. Hippolyte Korjaamo noudattelee Kulttuuritehdas Korjaamon aukioloaikoja ja käyntäntöjä.

Tutustu ennen näyttelyvierailua THL:n ohjeisiin siitä miten suojaat itseäsi ja muita koronavirustaudin leviämiseltä. Sekä Hippolytessä että Kulttuuritehdas Korjaamolla hygieniaan ja siisteyteen kiinnitetään erityistä huomiota kaikissa tiloissa. Älä kuitenkaan koske taideteoksiin ja vältä muutoinkin turhaa pintojen koskettelua. Tule näyttelyihin vain terveenä ja huolehdi riittävästä etäisyydestä muihin näyttelyvieraisiin. Pidä huolta myös hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Käytäthän vierailusi aikana maskia!

Valokuvagalleria Hippolyte ja Hippolyte Studio

Halutessasi voit varata yksityisen galleriavierailuajan ottamalla yhteyttä, mieluiten jo edellisenä päivänä: info@hippolyte.fi tai p. 09 612 3344. Kävijämäärä max. 5 hlö kerralla. Pääset useimmiten tutustumaan näyttelyihin myös spontaanisti normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Jos ovi on lukossa, sisälle pääset soittamalla ovikelloa.

Hippolyte Korjaamo

Hippolyte Korjaamon näyttelyt ovat avoinna Kulttuuritehdas Korjaamon aukioloaikojen mukaisesti. Tällä hetkellä aukioloajat ovat ti-to 17-21, pe 11-21.30 ja la 15-21.30. Ne saattavat kuitenkin näyttelyn kuluessa muuttua, joten tarkista tilanne ennen vierailuasi.

kuva (yllä): Tero Puhan näyttelyn, Varjojen uni, ripustusta Korjaamolla.
(c) Milla Talassalo