Säkerhet under coronapandemin – Utställningarna öppna med begränsat besökarantal

Pandemisituationen påverkar fortfarande utställningsversamheten, bekräfta det aktuella läget före ditt besök!

OBS! På grund av pandemin hålls för närvarande inga vernissager, men du är välkommen att besöka våra utställningarna. Vi är på plats på Georgsgatans galleri under normala öppettider, så du kan besöka oss spontant, precis som förut. Vi vill dock erbjuda personer som tillhör riskgrupper möjligheten att boka ett privat galleribesök, så ifall du kommer långt ifrån eller har en tajt tidtabell, ring först och bekräfta att galleriet inte är bokat för ett privatbesök just då du är på väg. Besökarantalet är begränsat till max. fem (5) personer på en gång. Hippolyte Korjaamo följer Kulturfabriken Korjaamos öppettider och praxis.

Bekanta dig innan ditt besök med THL:s anvisningar om hur du skyddar dig själv och andra från att sprida coronaviruset. Både på Hippolyte och Kulturfabriken Korjaamo lägger vi extra vikt på hygien och renlighet i alla utrymmen. Rör trots det inte konstverken och undvik i allmänhet att i onödan vidröra ytor. Besök utställningarna endast om du är frisk och se till att du håller tillräckligt stort avstånd till de övriga utställningsbesökarna. Kom även ihåg god hand- och hostningshygien. Vi förutsätter att du bär mask under ditt besök!

Fotogalleriet Hippolyte och Hippolyte Studio

Om du vill kan du boka ett privat galleribesök genom att ta kontakt, helst redan dagen innan: info@hippolyte.fi eller tfn 09 612 3344. Besökarantalet är max. 5 personer åt gången. Du kan även bekanta dig med utställningarna spontant, inom ramen för våra normala öppettider. Om dörren är låst kommer du in genom att ringa på dörrklockan.

Hippolyte Korjaamo

För tillfället är Hippolyte Korjaamo stängt.

Hippolyte Korjaamos utställningar har öppet enligt Kulturfabriken Korjaamos öppettider, som kan ändras under utställningsperioden, så bekräfta de aktuella öppettiderna innan ditt besök.

 

(bild: Tero Puhas utställning i Korjaamo, foto Milla Talassalo)