Kantakaupungin galleriakierros 1.11. klo 14-16!

Opastettu galleriakierros alkaa klo 14.00 Galleria Sculptorista, Eteläranta 12, jossa esillä Mirimari Väyrysen näyttely Rapautuminen ja Niinä Rädyn näyttely Yksiö. Sen jälkeen kierros jatkuu Galleria G:hen (Katri Kuparinen: Katko), tm•galleriaan (Sirkku Rosi: Livian huone) ja Valokuvagalleria Hippolyteen (Natalia Kopkina: Tutkielmia ja muistiinpanoja ja Sanna Sarva: MatkaKuvia).
Mirimari Väyrynen ja Niina Räty kertovat näyttelyistään Galleria Sculptorissa, ja Sanna Sarva Valokuvagalleria Hippolytessä. Oppaana Katariina Salmijärvi.
HUOM: 1.11. kierrokselle on ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittaudu mukaan varaamalla paikka Facebook-tapahtuman sivuilla. (Varaa paikka -painike heti tapahtumasivun alussa). Saat vahvistuksen osallistumisesta. Näet tapahtuman sivulla myös vapaana olevien paikkojen määrän. Kierrokselle mahtuu mukaan ensimmäiset 15 henkilöä.
Edellytämme kaikilta osallistujilta kasvomaskin käyttöä ja turvavälien noudattamista kierroksen aikana. Galleriatilat ovat avaria ja kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja turvallisuuteen.
Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja ilmoitamme Kantakaupungin galleriakierroksen FB-tapahtumassa sekä osallistuvien gallerioiden kotisivuilla mahdollisista muutoksista.
Kierrokselle on vapaa pääsy, tervetuloa!
kuva: Sanna Sarva, Jesin hautausmaa kesällä keskellä päivää III, 2020