Hippolyte talvitauolla 21.12.2020–6.1.2021

Valokuvagalleria Hippolyte jää talvitauolle 21.12.2020 alkaen. Taiteilijaryhmä SIKTin sekä Helinä Hukkataipaleen näyttelyt jatkuvat tammikuun loppuun

Galleriassa on mahdollista vierailla rajoitetusti, aukioloaikojen puitteissa, sunnuntaihin 20.12.2020 saakka. Sen jälkeen Hippolyte lomailee loppiaiseen saakka ja näyttelyt jatkuvat taas 7.1.2021.

Jatkamme jo avatuilla Taiteilijaryhmä SIKTin ja Helinä Hukkataipaleen näyttelyillä, jotka ovat avoinna tammikuun loppuun, 31.1.2021 saakka. Helsingin kaupungin suosittelemat rajoitukset huomioiden olemme avoinna ensisijaisesti sopimuksen mukaan 10.1.2021 asti ja kävijämäärä on rajoitettu enintään viiteen henkilöön kerralla. Tiedotamme tammikuun alussa aukioloajoista ja muista käytännöistä jälleen tarkemmin.

Toivotamme kaikille levollista juhlakautta ja virkistävää vuoden vaihdetta. Tavataan taas viimeistään ensi vuonna!

** Huom: Pandemiatilanne vaikuttaa gallerian aukioloaikoihin, varmista aina ajankohtainen tilanne ennen vierailuasi! **

Tutustu ennen vierailua THL:n ohjeisiin siitä miten suojaat itseäsi ja muita koronavirustaudin leviämiseltä. Tule galleriaan vain oireettomana.

Voit varata yksityisen galleriavierailuajan ottamalla yhteyttä, mieluiten jo edellisenä päivänä: info@hippolyte.fi tai p. 09 612 3344. Kävijämäärä max. 5 hlö kerralla.

Pääset useimmiten tutustumaan näyttelyihin myös spontaanisti normaalien aukioloaikojemme puitteissa. Tällöin sisäpihan portti on auki ja sisälle pääset soittamalla ovikelloa. Tullessasi kauempaa, varmista kuitenkin etukäteen puhelimitse että olemme paikalla, eikä galleriaa ole juuri varattu yksityiskäyntiä varten. Käytäthän vierailusi aikana maskia!

Yksityiskohta Taiteilijaryhmä SIKTin teoksesta Ilmatila (2020).
Kuva: Milla Talassalo