Hippolyte Korjaamo tilapäisesti kiinni – tutustu näyttelyn esittelyvideoon!

Hippolyte Korjaamo on tilapäisesti kiinni koronatilanteen johdosta 16.–28.2.2021.

Tero Puhan näyttely Varjojen uni jatkuu maaliskuussa. Sillä välin voit tutustua näyttelyn teoksia ja taiteilijan työskentelyä esittelevään videoon.

Videolla Tero Puha puhuu omin sanoin suhteestaan valokuvataiteeseen ja miksi analoginen mustavalkokuva on kulkenut hänellä – digitaalisesti muokatun värikuvan rinnalla – tärkeänä ilmaisuvälineenä koko hänen uransa ajan. Varjojen uni -kokonaisuus sisältää mustavalkoisia muotokuvia ja kehotutkielmia taiteilija kuva-arkistosta 1990-luvun puolivälistä alkaen. Osin erillisenä, henkilökohtaisempana, mutta kuitenkin johdonmukaisena jatkunut kuvaaminen linkittyy kuitenkin selkeästi myös Puhan muuhun tuotantoon, jonka kautta hän on jo vuosia pohtinut nykymiehen identiteettiä.

Lue lisää näyttelystä, ja tutustu taiteilijaan.