Tervetuloa tapaamaan Kukka-Maria Rosenlundia ja Sofia Pyytä Hippolyteen su 27.9. klo 14-16!

Kuvataiteilijat Kukka-Maria Rosenlund ja Sofia Pyy ovat paikalla Valokuvagalleria Hippolytessä sunnuntaina 27.9. klo 14-16. Tervetuloa keskustelemaan taiteilijoiden kanssa heidän työskentelystään, sekä esillä olevien näyttelyiden Ruusuvesipuisto ja Attempt of Becoming a Bird teemoista, teoksista ja ennen kaikkea kauneudesta!

Kukka-Maria Rosenludin teoksissa yhdistyvät kamerapohjainen tekniikka ja erilaiset materiaaliset rakenteet. Taiteellisessa työskentelyssään hän tarkastelee usein muodonmuutokseen ja identiteettiin liittyviä kysymyksiä. Rosenlundin 27.9. saakka esillä oleva Ruusuvesipuisto pohtii ruusuihin ja paratiisiin liittyvien mielikuvien kautta kauneuden ristiriitoja ja siihen liittyviä odotuksia.

Sofia Pyy on kiinnostunut pelkistämisestä, absurdeista sanaleikeistä ja nonsensestä. Hänen työskentelyssä keskiössä on tarkastella mitä tapahtuu, kun käsitteet puretaan osiin ja niitä sekoitetaan uudelleen niin, että ne muodostavat uusia, hassujakin yhdistelmiä. Pyyn 27.9. saakka esillä oleva Attempt of Becoming a Bird tutkii tiloja, mittakaavoja ja vaihtoehtoisia elämisen muotoja.

kuva: Milla Talassalo (Kukka-Maria Rosenlund, Venus-ruukku, 2020)