Valokuvagalleria Hippolyte ja Hippolyte Korjaamo avautuvat kesäkuussa

Valokuvataiteilijoiden liiton ylläpitämät Valokuvagalleria Hippolyte ja Hippolyte Korjaamo avaavat ovensa jälleen kesäkuun alussa. Laura Böökin ja Kira Leskisen näyttelyt avautuvat yleisölle näyttelyohjelmiston mukaisesti 5.6., mutta kokoontumisrajoitusten takia yleisölle avoimia avajaistilaisuuksia näyttelyihin ei järjestetä toistaiseksi. Hippolyte Korjaamon näyttelyohjelmistossa jatkaa heinäkuun alkuun Suomen valokuvataiteen museon nuorten ryhmän Välitilat // Liminal Spaces -näyttely. 

Keväältä siirtyneet Kaisa Karhun, Kati Rapian, Sini Pelkin, Roman Korovinin ja Anne-Marie Proulxin näyttelyt järjestetään keväällä ja syksyllä 2021.

Valokuvagalleria Hippolyte on nostanut varautumistasoaan, ja hygieniaan ja siisteyteen kiinnitetään erityistä huomiota. Turvaväleistä pidetään myös huoli. Seuraamme tilannetta ja toimimme yleislön ja henkilökunnan hyvinvoinnin turvaamiseksi vastuullisesti. Valokuvataiteilijoiden liiton henkilökunta tekee mahdollisuuksien mukaan jatkossa töitä gallerialla ja etänä.

kuva: Laura Böök, still-kuva teoksesta Ryhmä, joka ei osaa laulaa, 2020