Fotogalleri Hippolyte och Hippolyte Korjaamo öppnas i juni

Fotogalleriet Hippolyte och Hippolyte Korjaamo, som underhålls av Fotokonstnärernas förbund, öppnar sina dörrar igen i början av juni. Utställningarna av Laura Böök och Kira Leskinen öppnas för allmänheten i enlighet med utställningsprogrammet den 5 juni. På grund av mötesbegränsningar kommer vi inte för tillfället att arrangera vernissage som är öppna för allmänheten. Hippolyte Korjaamos utställningsprogram fortsätter med Välitilat // Liminal Spaces -utställning av Finlands fotografiska museums ungdomsgrupp fram till början av juli.

Vårens utställningar av Kaisa Karhu, Kati Rapia, Sini Pelkki, Roman Korovin och Anne-Marie Proulx som blev flyttade, kommer att arrangeras våren och hösten 2021.

Fotogalleri Hippolyte har höjt sin beredskap och särskild uppmärksamhet ägnas åt hygien och renlighet. Säkerhetsavstånd tas också i beaktning. Vi övervakar situationen och agerar ansvarsfullt för att säkerställa allmänhetens och personalens välbefinnande. Fotokonstnärernas förbunds personal arbetar i mån av möjlighet i galleriet och på distans.

foto: Laura Böök, stillbild från verket En grupp som inte kan sjunga, 2020